Privatlivspolitik

 

Der indhentes kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos kirstinesommer.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger der indsamles:

Hvis du ønsker at sende mig en forespørgsel på et vægtæppe eller købe et vægtæppe, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne kontakte dig eller gennemføre handlen. Jeg kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger min webshop.

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, leveringsadresse,  telefonnummer og betalingsoplysninger.

kirstinesommer.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger min hjemmeside

- Sender mig en forespørgsel eller vil bestille et vægtæppe

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.kirstinesommer.dk er Kirstine Sommer, Elmevænget 22, 9670 Løgstør.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhentes kun for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamles dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på min hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter på min hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger
Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse kirstinesommer@gmail.com